Υψηλής απόδοσης πολύ λεπτή πορώδης ίνα μετάλλων αισθητή και ίνα τιτανίου αισθητή

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα Huitong
Πιστοποίηση SGS,ISO9001-2015
Αριθμό μοντέλου Ίνα τιτανίου αισθητή
Ποσότητα παραγγελίας min 1
Συσκευασία λεπτομέρειες προσαρμοσμένη συσκευασία όπως απαιτείται.
Χρόνος παράδοσης 10-30days
Όροι πληρωμής T/T
Δυνατότητα προσφοράς 2000 τεμάχια ανά μήνα

Επικοινωνήστε μαζί μου για δωρεάν δείγματα και κουπόνια.

whatsapp:0086 18588475571

Wechat: 0086 18588475571

Skype: sales10@aixton.com

Εάν έχετε οποιαδήποτε ανησυχία, παρέχουμε 24ωρη ηλεκτρονική βοήθεια.

x
Λεπτομέρειες
Υλικό Τιτάνιο Χρώμα Γκρίζος
Πάχος 0.25mm \ 0.4mm \ 0.8mm \ 1mm \ 5mm Μέγεθος προσαρμοσμένο μέγεθος, μέγιστο μέγεθος: 1600mm*600mm
Πορώδες 30-90% (προσαρμοσμένος ως αίτημα) άνοιγμα Προσαρμοσμένος ως αίτημα, 12μm &20μm&30μm&50μm
Υψηλό φως

90% ίνα τιτανίου πορώδους αισθητή

,

Ίνα τιτανίου GDL αισθητή

,

ίνα τιτανίου πάχους 5mm

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Υψηλής απόδοσης πολύ λεπτή πορώδης ίνα μετάλλων αισθητή και ίνα τιτανίου αισθητή

Το υδρογόνο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως καθαρή και ανανεώσιμη πράσινη ενέργεια, και η ηλεκτρόλυση νερού μεμβρανών ανταλλαγής πρωτονίων (PEMWE) για να παραγάγει το υδρογόνο είναι μια από τις κύριες μεθόδους για την παραγωγή υδρογόνου. Η τεχνολογία χρησιμοποιεί τη μεμβράνη ανταλλαγής πρωτονίων (PEM) ως στερεό ηλεκτρολύτη για να αντικαταστήσει τον αλκαλικούς ηλεκτρολύτη και το διάφραγμα, και χρησιμοποιεί το καθαρό νερό ως ηλεκτρολύτη.

Στη συσκευή παραγωγής υδρογόνου ηλεκτρόλυσης νερού PEM, το ηλεκτρόδιο μεμβρανών που αποτελείται από το στρώμα διάχυσης (στρώμα διάχυσης αερίου, GDL), το καταλυτικό στρώμα και τη μεμβράνη ανταλλαγής πρωτονίων είναι η κύρια θέση για την ηλεκτροχημική αντίδραση του ηλεκτρολυτικού κυττάρου, και είναι το τμήμα πυρήνων PEMWE.

Υψηλής απόδοσης πολύ λεπτή πορώδης ίνα μετάλλων αισθητή και ίνα τιτανίου αισθητή 0

Το στρώμα διάχυσης αερίου (GDL) όχι μόνο οι λειτουργίες της υποστήριξης του καταλύτη έχει ντύσει τη μεμβράνη (CCM), ομοιόμορφα που διανέμουν το νερό αντίδρασης, και που απαλλάσσουν το παραγμένο αέριο εγκαίρως, αλλά και μπορεί να πραγματοποιήσει τις λειτουργίες όπως η διεύθυνση του ρεύματος, και είναι ένα από τα συστατικά κλειδιά που έχουν επιπτώσεις στην απόδοση του ηλεκτρολυτικού κυττάρου.

 

Ένα καλό υλικό στρώματος διάχυσης πρέπει να έχει τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

1) Η καλή ηλεκτρική και θερμική αγωγιμότητα, η αντίσταση επαφών μεταξύ των καταλυτών ηλεκτροδίων μπορεί να κρατηθεί σε ένα χαμηλό επίπεδο για να μειώσει την ηλεκτρόλυση overpotential

2) Η ισχυρή όξινη αντίσταση διάβρωσης, το στρώμα διάχυσης της ανόδου πρέπει να έχει την καλή αντίσταση στη διάβρωση οξείδωσης προκειμένου να υπερνικηθεί η μακροπρόθεσμη αντίδραση εξέλιξης οξυγόνου επαφών, ενώ η κάθοδος

Το εξαιρετικά στρώμα διάχυσης πρέπει να είναι ανθεκτικό embrittlement υδρογόνου προκειμένου να υπερνικηθεί η μακροπρόθεσμη έκθεση στην αντίδραση εξέλιξης υδρογόνου

3) Πορώδες και ελαστικό, δεδομένου ότι το στρώμα διάχυσης είναι στενό και στις δύο πλευρές του ηλεκτροδίου μεμβρανών και διαδραματίζει έναν ενισχυτικό ρόλο για το ηλεκτρόδιο μεμβρανών, μπορεί να αντισταθεί μια ορισμένη πίεση

4) Μακριά ζωή υπηρεσιών και φτηνή τιμή.

Στη σύγκριση της ίνας τιτανίου αισθητή, το συμπυκνωμένα πιάτο τιτανίου και το έγγραφο άνθρακα ως στρώμα διάχυσης ανόδων, αυτό διαπιστώνονται ότι η ίνα τιτανίου αισθητή έχει την καλύτερη ηλεκτρολυτική απόδοση, τη μικρότερη ωμική αντίσταση και την καλή σταθερότητα, έτσι η ίνα τιτανίου αισθητή είναι καταλληλότερη ως στρώμα διάχυσης ανόδων PEMWE.

Υψηλής απόδοσης πολύ λεπτή πορώδης ίνα μετάλλων αισθητή και ίνα τιτανίου αισθητή 1

 

1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Η πορώδης ίνα μας αισθητή παράγεται με τις πολύ λεπτές ίνες μετάλλων μέσω της ειδικής μη υφανθείσας τοποθέτησης επεξεργασίας και της υψηλής θερμοκρασίας συμπύκνωσης. Τα κύρια υλικά περιλαμβάνουν TA1, Hastelloy, 316L και Fecral τόσο επάνω.

 

 

Πολύ λεπτός πορώδης ινών τιτανίου αισθητός έχει τα πλεονεκτήματα του υψηλού πορώδους, της ομοιόμορφης διανομής μεγέθους πόρων και της ισχυρής αντίστασης διάβρωσης. Είναι ένα ιδανικό υλικό εφαρμογής στρώματος διάχυσης ανόδων για την παραγωγή υδρογόνου PEM.

 

2. Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

  Γκρίζος
Υλικό TA1
Διάμετρος ινών Κανονικό 12um 20um 40um 50um (που προσαρμόζεται ως αίτημα)
Πάχος Regualr 0.2mm2mm (που προσαρμόζεται ως αίτημα)
Πορώδες 50-90% προσαρμοσμένος ως αίτημα)
Διάσταση Max: 1000mm*1500mm (προσαρμοσμένος ως αίτημα)

 

Ενέργεια υδρογόνου pem-ΕΜΕΙΣ καθαρή παραγωγή υδρογόνου ηλεκτρόλυσης νερού

Η πολύ λεπτή ίνα τιτανίου αισθητή επιτυγχάνει την καλύτερη απόδοση στο στρώμα διάχυσης ανόδων PEM για την παραγωγή υδρογόνου ηλεκτρόλυσης νερού με το υψηλό πορώδες και την υψηλή συγκεκριμένη επιφάνεια. Αυτό οδηγεί στην αποδοτικότερη μετάβαση ρευστού και αερίου.

 

Στον τομέα της υγείας υδρογόνου, είναι το προτιμημένο υλικό για τη βελτίωση της αγνότητας του υδρογόνου, της σταθερότητας και της διάρκειας ζωής των electrolyzers.

Υψηλής απόδοσης πολύ λεπτή πορώδης ίνα μετάλλων αισθητή και ίνα τιτανίου αισθητή 2

 

 

Λέξεις κλειδί:

★Uniform διανομή μεγέθους πόρων

★strong αντίσταση διάβρωσης

★good διαπερατότητα νερού

★high πορώδες

★ καλός διασκεδασμός θερμότητας

★ υψηλής τάσης πυκνότητα

★low τάση

★ σταθερή απόδοση και μακριά ζωή υπηρεσιών.